Word jij ook lid van de Ravonet familie?

Tijd is bijzonder. De wereld verandert snel. Steun goede doelen met het Ravonet membership en wij helpen je graag met innovatieve producten om jouw bedrijf nog slimmer te maken. Wij geven graag advies en helpen je graag verder naar het volgende level.

Goede doelen

Steun goede doelen met je Membership

Voorrang

Ondersteuning binnen een snel tijdstip

Korting

5% korting op hardware

Community

Alle communicatie centraal en transparant

 

Een wereld maken waarin mensen werken om te leven, niet leven om te werken

Ondersteuning en service binnen een snel tijdstip door de mensen die de Ravonet producten het beste kennen. Wij willen je graag helpen om met onze innovatieve producten jouw bedrijf nog slimmer te laten functioneren. Wij geven je graag advies en helpen je graag naar het volgende level. Als echte internet avonturiers heeft Ravonet veel kennis in huis.

Een goede keuze

Met de Ravonet Membership bieden wij de garantie dat ieder verzoek binnen een vastgestelde tijd wordt opgepakt en opgelost. Bij een Care upgrade zijn de eerste 15 minuten van iedere melding gratis en krijg je 5% korting op hardware!!

Als kers op de taart steun je automatisch ook nog eens goede doelen!

Kies het membership dat bij je past

Betaal per maand, kwartaal of per jaar

Membership goede doelen

Tijd is bijzonder. De wereld verandert snel. Steun goede doelen!

€ 5,- per vestiging, per maand
Membership

Steun goede doelen. Ondersteuning binnen een snel tijdstip door de mensen die je Ravonet diensten het beste kennen. Garantie dat ieder verzoek binnen een vastgestelde tijd wordt opgepakt.

€ 10,- per vestiging, per maand
Membership Business

Alles van het Membership. Geniet van extra kortingen. Hulp bij innovatie om jouw bedrijf nog slimmer te maken, gratis advies en gratis support aan derden.

€ 20,- per vestiging, per maand

Uit te breiden met extra zekerheid

Care

Met Ravonet Care zekerheid bieden wij de garantie dat ieder verzoek op werkdagen binnen een vastgestelde snellere tijd wordt opgepakt. Zo ben je ervan verzekerd altijd als eerste aan de beurt te zijn!

€ 2,- per dienst, per maand
Care Plus

Met de Ravonet Care Plus is Ravonet op werkdagen dagelijks langer voor je geopend. Tevens is Ravonet bereikbaar op zaterdag en zondag. Daarnaast wordt ieder verzoek net zo snel als bij de Ravonet Care opgepakt.

€ 4,- per dienst, per maand

Samen bouwen naar een betere toekomst

De Ravonet Academy organiseert regelmatig innovatieve events voor jou als gewaarde klant. Blijf altijd op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en mogelijkheden in de snel veranderende wereld. Smart business, Smart houses, Machine learning / artificial intelligence (AI) is niet de wereld van morgen, maar van nu.

 
 

Altijd grip op jouw IT

Kwikqy is een hub waar wordt samengewerkt, ongeacht het werk dat je doet. Het is een plek waar gesprekken plaatsvinden, beslissingen worden genomen en informatie altijd bij de hand is. Met Kwikqy zijn jouw team en jouw klant beter met elkaar verbonden op basis van slimme software technologie.

  • Inzicht in al jouw relevante zaken zoals facturen, offertes, support meldingen
  • Persoonlijk en een op een contact met een echte Ravonetter
  • Inzicht in al jouw relevante zaken zoals facturen, offertes, support meldingen
Ravonet is partner van het slimste CRM-Systeem op de markt gebaseerd op artificial intelligence (AI).

Stel je voor wat je samen kan bereiken. Jij met je team en je klant! Ravonet kan je adviseren om jouw bedrijf nog slimmer en transparanter te laten samenwerken met je team, je klant, je partner of een franchisenemer. Waar ook ter wereld, op jouw moment en tijd.

Lees verder over Kwikqy

Members van onze community

Word lid van de Ravonet Community!