Ravonet bellen

Optimale bereikbaarheid zonder zorgen

Regel je bereikbaarheid op jouw eigen manier. Simpel! Bellen over het internet, overal bereikbaar via een online telefooncentrale in de Cloud. Een duo- of groepsgesprek, een welkomstboodschap, wachtmuziek of meerdere telefoongesprekken in de wacht is allemaal mogelijk. Jouw collega’s en klanten zijn kraakhelder en dichtbij.

Met Cloud telefonie van Ravonet hoef je niet te investeren in een kostbare telefooncentrale. Je betaalt maandelijks voor wat je gebruikt per medewerker. Om goed te kunnen budgetteren kunnen alle telefoongesprekken naar vaste en mobiele nummers in Nederland ook worden afgekocht voor een vast bedrag per maand.

Ravonet bellen

Onze monteur sluit alle diensten netjes aan. Wij gaan voor een goede start met sterk en stabiel internet. Gewoon, zoals het zhoort!

We helpen je met de opzegging van jouw huidige leverancier. Ravonet regelt de verhuizing van jouw telefoonnummers en draagt zorgt dat je bereikbaar blijft.

Als je wilt kan je Ravonet 7 dagen per week, buiten kantoortijden bereiken. Zie hier meer informatie.

Gesprekken naar vaste en mobiele nummers in Nederland kunnen worden afgekocht.

Nummerbehoud.

Bel mij terug!

Hierom kozen velen voor Ravonet bellen

Vaste maandkosten

Wij leveren een all-in telefonieoplossing. Bij Ravonet betaal je niet per optie of per gesprek. Wij leveren standaard met onze telefooncentrale een tal van opties. Gesprekken naar vaste en mobiele nummers in Nederland kunnen worden afgekocht.

Betrouwbaar netwerk

Wij leveren onze telefonie volledig uit de Cloud. Meerdere veilige datacenters zorgen voor een extreem betrouwbare, veilige en plaats onafhankelijke telefonie oplossing.

Flexibel abonnement

Met nog geen 2% klantverloop in 21 jaar geloven wij in onze diensten. Onze telefoondienst is dan ook per maand af te nemen en per maand opzegbaar! Geloof jij ook in Ravonet? Dan geven wij je heel graag een extra korting als je direct voor een langere periode tekent.

Bellen uit de Cloud!

Bellen via de cloud maakt gebruik van de veilige en betrouwbare technologie van Voice over IP. Hierbij gaat het telefoonverkeer niet meer via de bekende ISDN-lijnen, maar via het standaard internet. Dankzij encryptie en afscherming van het dataverkeer hoef je niet bang te zijn dat er wordt meegeluisterd.

Bellen via de cloud betekent dat je de beschikking krijgt over een software-telefooncentrale met alle mogelijkheden van een gewone centrale, plus een heleboel extra functies.

Enkele functies:
  • Automatische routering van gesprekken
  • Voicemail en antwoordapparaat
  • Keuzemenu
  • Wachtmuziek
  • Volledige telefooncentrale
  • Gespreksopnames

Quick upgrades met Ravonet Bellen

Onbeperkt bellen NL

Onbeperkt bellen zonder dat jij je druk hoeft te maken over torenhoge rekeningen. Zo kan jij je concentreren op wat belangrijk is: zaken doen!

Koppeling CRM

Koppel je telefonie aan je CRM pakket zodat je direct bekend bent met de inkomende beller of uit je CRM pakket direct kan bellen.

Internet

Is op jouw adres Ravonet standaard glasvezel beschikbaar, dan kunnen wij jou een passend aanbod doen in plaats van DSL.

100% Schaalbaarheid en flexibiliteit
"Onbeperkt bellen zonder dat jij je druk hoeft te maken over torenhoge rekeningen. Zo kan jij je concentreren op wat belangrijk is: zaken doen! Ook telefonische marketingcampagnes en andere opties krijg je gratis, zonder bij te betalen! Alles in de Cloud!"

Word lid van de Ravonet Community!