Domein & Hosting

Wij zijn dol op internet, ook hosting en websites

Een domeinnaam is jouw unieke adres op het internet. Het is de plek waarop je jouw foto’s deelt, blogt, of je website bijhoudt. Zo kan je met een domein e-mail ontvangen op jouw unieke e-mailadres. Hierbij heb je alles in eigen beheer, van je instellingen tot aan je gegevens.

Daarnaast heb je ook de beschikking over alle essentiële hosting functies die je nodig hebt om jouw website te doen slagen. Tevens kan je al jouw websites hosten onder één account, wel zo gemakkelijk toch? Of je nou een relatief simpele bedrijfswebsite wilt hosten of een complete webwinkel, wij zijn er klaar voor!

Domeinnaam

We helpen je met de opzegging van jouw huidige leverancier. Ravonet regelt de verhuizing van jouw diensten en draagt zorgt dat je kunt blijven werken.

Hosting

Kosteloos je hosting opzeggen wanneer deze niet voldoet aan jouw verwachtingen.

Bel mij terug!

Wij leveren onze hosting volledig uit de Cloud. Meerdere veilige datacenters zorgen voor een extreem betrouwbare oplossing. Daarnaast scant onss netwerk scant jouw website(s) op veiligheid. Is jouw website niet veilig, dan krijg je een melding voor onderhoud.

Hierom kozen velen voor Ravonet Hosting & Domeinnaam

Verhuizing

We helpen je met de opzegging van jouw huidige hosting- en domeinnaamprovider. Ravonet regelt de verhuizing van jouw website en andere diensten. Wij zorgen dat je online blijft en kunt blijven werken.

Tevredenheidsgarantie

Kosteloos je hosting opzeggen wanneer deze niet voldoet aan jouw verwachtingen.

Klaar voor de toekomst

Toen internet net opkwam leverde Ravonet al hosting. Meer dan 17 jaar zijn wij 99,99% online. Cijfers waar veel hosting providers van dromen en waar Ravonet trots op is.

Premium hosting

Ravonet is één van de snelste webhoster van 2018! Een snelle website is belangrijk voor de vindbaarheid van je website en de gebruikservaring van jouw sitebezoekers, maar heeft ook directe invloed op het aantal aankopen via jouw website!

Betere beveiliging en de snelste servers

Anno vandaag zijn er tal van bedreigingen die zorgen voor een belemmering van kwaliteit en snelheid. Ravonet heeft een compromie tussen die 2 factoren.

Fail-over voor redundante connecties

Alle verbindingen van een naar het datacenter zijn dubbel uitgevoerd tot op de server. Dit garandeerd dat je website of server altijd bereikbaar zal zijn. Ook nadat 1 datacenter uit is gevallen.

Dagelijkse back-up van je website

Per ongeluk een fout gemaakt met je website? Ravonet heeft een dagelijkste back-up van je website. Zo ben je binnen no-time weer online.

Quick upgrades voor Ravonet Hosting

Dedicated VPS

De VPS is een perfect compromis tussen webhostingplannen en fysieke servers, waarbij betrouwbaarheid wordt gecombineerd met de hoge prestaties van een speciale omgeving.

Scanner Malware Monitoring

De Ravonet Site Scanner helpt jouw site te beschermen door de pagina's te crawlen en te analyseren op tekenen van malware. Het identificeert zelfs de nieuwste technieken voor malwaredistributie en waarschuwt je per e-mail.

Cloudflare Plus

Versnel jouw site! Cloudflare CDN kan jouw website twee keer zo snel maken. Het slaat de statische inhoud van de website op en verspreidt het via een netwerk van meer dan 100 datacenters over de hele wereld.

100% Klaar voor de toekomst
"Toen internet net opkwam leverde Ravonet al hosting. Meer dan 17 jaar zijn wij 99,99% online. Cijfers waar veel hosting providers van dromen en waar Ravonet trots op is."

Word lid van de Ravonet Community!