Maak kennis met Chromebook

Chrome OS is snel, simpel en veilig en gemaakt om naadloos samen te werken met G Suite of met ons partner CRM systeem.

Hoe maak je de switch?

Chrome OS is snel, simpel en veilig en gemaakt om naadloos samen te werken met G Suite of ons partner CRM systeem.

Overstappen van Mac of Windows is heel simpel. In enkele stappen ben je klaar om je Chomebook te gebruiken met de tools die jij wilt zoals G Suite en ons partner CRM systeem..

G Suite en ons partner CRM systeem zijn speciaal ontwikkeld om optimaal te functioneren op een Google Chromebook of Google Pixel. Als officiële partner van Google kunnen wij tevens het beheer van jouw Chromebook uit de veilige cloud verzorgen.

 

Jouw Chromebook samen met G Suite

Alles wat je nodig hebt in één pakket

G Suite is de perfecte oplossing voor jouw e-mail, data, agenda en meer. Met de upgrade van ons partner CRM systeem op jouw Chromebook maak je jouw werk simpeler, eenvoudiger, aangenamer en productiever.

Verbind
Chat en online meetings met of zonder beeld, verstuur en ontvang e-mails, deel jouw agenda.
Toegang
Wereldwijde toegang tot jouw e-mail, data, agenda en meer.
Creëer
Maak spreadsheets, documenten, foto's en deel ze met jouw collega's en vrienden.
Beheer
G Suite inclusief jouw domeinnaam volledig in beheer door Ravonet.

Jouw Chromebook samen met ons partner CRM systeem

Het slimste CRM-Systeem op de markt gebaseerd
op artificial intelligence (AI)

Ravonet kan je adviseren om jouw bedrijf nog slimmer en transparanter te laten samenwerken met je team, je klant, je partner of een franchisenemer. Waar ook ter wereld, op jouw moment en tijd.

CRM Systeem
Slim en transparant samenwerken met je team, je klant, je partner of een franchisenemer.
Financieel
Ons partner CRM systeem maakt het mogelijk om zeer snel en eenvoudig te facturen op basis van automatische AI.
Voorraadbeheer
Een slimme geïntegreerde voorraad gebaseerde oplossing met je financiële administratie, CRM en je logistieke processen.
Projectmanagement
Een project onder controle houden zoals het hoort. Inzicht in deadlines, budgetten, afspraken en zonder complexiteit.

Naast de 100+ addons van ons heeft het partner CRM systeem een naadloze integratie met jouw favoriete apps. Denk aan bijvoorbeeld een integratie met je boekhoudprogramma Exact, maar ons partner CRM systeem werkt ook bijvoorbeeld perfect samen met alle Google applicaties zoals G Suite. Zo kan je bijvoorbeeld je Google Agenda en e-mail integreren.

Bel mij terug

Naadloos samenwerken

ons partner CRM systeem is een hub waar wordt samengewerkt, ongeacht het werk dat je doet. Het is een plaats waar gesprekken plaatsvinden, beslissingen worden genomen en informatie altijd bij de hand is, waar ook ter wereld. Met ons partner CRM systeem is je team en je klant beter met elkaar verbonden op basis van slimme software technologie.

De naadloze integratie tussen Chromebook en ons partner CRM systeem staat voor plaatsonafhankelijk werken met jouw bedrijf uit de veilige de Cloud. Werken waar en wanneer je wilt. Centraal, veilig, schaalbaar en last but not least minimaal 75% besparing op je personeelskosten. Bam!

Personal skin

Wij branden je Chromebook in jouw persoonlijke skin. Ons design team kan een Chromebook skin voor je ontwerpen of je levert deze zelf aan. De perfecte samensmelting tussen jouw persoonlijke Chromebook en jouw bedrijf.

100% Klaar voor de toekomst
"Ravonet loves cloud! Bij Ravonet werken een heleboel technisch slimme, eigenwijze mensen die leven van Cloud oplossingen. Met veel kennis, die ze graag delen. Maak jouw onderneming klaar voor de toekomst met de Cloud van Ravonet."

Word lid van de Ravonet Community!