Ravonet oplossingen. Wie ben jij?

Wie je ook bent, wij hebben de juiste oplossing voor jou. We denken met je mee en geen enkele klant is voor ons hetzelfde.

ZZP en Freelance

Als je voor jezelf werkt wil je altijd, waar je ook bent, de controle hebben over jouw bedrijf. Je moet altijd goed bereikbaar zijn voor je klanten. Het liefst zo snel en eenvoudig mogelijk. Het is noodzaak om als zelfstandige snel en simpel met je klant te kunnen communiceren, van een offerte tot een oplevering tot een factuur. Je wilt je focussen op de dingen waar jij goed in bent.

MKB

Goede bereikbaarheid en flexibiliteit zijn voor ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf erg belangrijk. Werken, waar je ook bent ter wereld, is geen toekomst maar NU bij Ravonet. Ravonet levert voor iedere situatie slimme telefonie, stabiel internet en vele Cloud oplossingen. Denk aan G-suite, Chromebook en CRM Systeem.

Grootzakelijk

Snelle ontwikkelingen in de markt dwingen grote bedrijven om snel en flexibel in te spelen op alle veranderingen. Dat vraagt om wendbaarheid, medewerkers die resultaten boeken en innovatief vermogen.

Ravonet loves franchise!

Al 21 jaar, de franchise oplossing voor jou.

Jouw franchise concept heeft de beste partner en slimme IT middelen nodig om nog verder uit te groeien tot een daverend succes. Een altijd up to date, innovatieve, toekomstgerichte, veilig en stabiele IT & Telecom dienstverlening voor jouw franchiseconcept begint bij een partner die begrijpt hoe jouw markt werkt. Een partner die jouw franchiseconcept beheersbaar maakt, kosten reduceert en voor je gasten of klanten een uniforme uitstraling verzorgt.

Ravonet kijkt standaard over je schouder mee om een oogje in het zeil te houden en leert graag jou, je franchisenemer en zijn team kennen. Net of het ons eigen bedrijf is!

Burger King

Burger King is al ruim 60 jaar een van de succesvolste Quick-Service restaurant ondernemingen ter wereld.

Het grote succes van Burger King is gebaseerd op een overtuigend concept: Burger King serveert kwalitatief hoogwaardige producten, bereid uit de beste ingrediënten in een schone en aantrekkelijke omgeving. Betaalbaar, snel en ongecompliceerd.

Wij als Ravonet zijn dan ook trots om met Burger King iedere dag weer te mogen innoveren met onze Ravonet diensten!

Healthcity

Voor een slagvaardige organisatie is samenwerken een absolute must. Jouw medewerkers gaan anders om met hun werk-privé balans en ze verwachten dat je organisatie alle apparaten moeiteloos ondersteunt (BYOD – Bring Your Own Device).

 • #bring-your-own-device
  Werken vanuit de cloud, met de tools van #ravonet #crmsysteem #gsuite #chrome #office365
 • #work-life-balance
  Om een goede work life balance te bevorderen kan je bij Ravonet korting krijgen als je zakelijke klant bent bij onze partner Healthcity.

  Laat je bellen door een Ravonnetter voor jouw perfecte work life balance.

Texaco

Bij Texaco komen de klanten niet alleen meer om te tanken. Texaco biedt steeds meer extra services aan van externe partners. De klant staat voor een optimale beleving en een snelle service.

 • #cloud-netwerk
  Een Post NL pakketservice gecombineerd met het Cloud netwerk van Ravonet
 • #gasten-wifi
  Koffie in combinatie met Social WiFi van Plingspot
 • #uitgebreide-rapportage
  Plingspot genereert managementinformatie

Met de diensten van Ravonet is het voortaan ook mogelijk om bij een Texaco tankstation een Post NL pakketje op te halen. Of om daarnaast even gebruik te maken van de Plingspot WiFi hotspot. Met Plingspot levert Ravonet management informatie.

KFC

Kostenverlaging is een belangrijk onderwerp binnen elke organisatie. Ravonet heeft een scherpe prijsstelling in haar DNA. Naast het kostenniveau is ook voorspelbaarheid, beheersbaarheid en flexibiliteit van kosten van groot belang.

 • #veiligheid
  Optimale beveiliging uit de cloud
 • #gasten-wifi
  Een optimale Social WiFi gastbeleving, met slimme big data marketing tools
 • #netwerk
  Optimaal netwerk om selfservice mogelijk te maken

Wat gebeurt er met de kosten van een bepaalde ICT oplossing als uw organisatie krimpt of groeit? Ravonet is voor KFC totaalleverancier en draagt hierbij zorg voor efficiëntie, veiligheid en innovatie binnen de KFC vestigingen.

Denham

Online en offline worden steeds meer bij elkaar gebracht. Steeds meer retailers vinden het belangrijk om naast een goede telefonische bereikbaarheid ook een gratis open WiFi aan te bieden. Gasten WiFi zonder marketing opties, maar wel veilig en snel.

 • #managed-wifi
  Met Ravonet Managed WiFi kan iedere klant in een winkel snel op internet zonder zijn sporen op het internet achter te laten
 • #internet
  Stabiel en bij Ravonet het snelste internet wat op jouw locatie mogelijk is
 • #pin
  Snel pinnen over het snelle Ravonet netwerk

Le Garage

Kwaliteit en sfeer, dan zijn de kernpunten van Restaurant Le Garage. Het restaurant was ooit een Garage en door Joop Braakhekke omgetoverd tot Le Garage.Wij zijn als Ravonet trots dat wij ook onze kwaliteit van diensten als First Supplier mogen leveren.

 • #cloud-telefonie
  De beleving begint aan de telefoon, welkomstboodschap, wachtmuziek en meer
 • #social-wifi
  Weet welke gast bij jou binnen is, hoe vaak je gast terugkomt resulteert tot een persoonlijke touch
 • #cloud
  E-mail en bestanden in de cloud. Het delen van data, mailboxen en agenda´s wordt simpel en overzichtelijk

Wie ben jij?

Wie je ook bent, wij helpen je graag verder. Niet alleen met onze diensten, maar... De ondernemer heeft een bovengemiddeld druk leven. Dagelijks wordt er naast inkoop, verkoop alles aan gedaan om de steeds kritischer wordende consument zo goed mogelijk van dienst te zijn, ieder moment van de dag. Eigenlijk mag er niets misgaan. Het creëren van continuïteit en de perfecte beleving is daarbij van groot belang.

100% Innovatie op basis van artificiële intelligentie (AI)
"Machine Learning en kunstmatige intelligentie, woorden die je wellicht vaak hoort. Wat betekent het nou precies en voornamelijk, wat betekent het voor jou en jouw bedrijf? Toekomst of heden? Wij bij Ravonet zijn partner van de AI gebaseerde software CRM-systeem. Alle tools die je maar kunt denken binnen 1 cloud gebaseerde oplossing, waardoor je overal je werk kunt doen. Met ons partner CRM-systeem bouw je aan je relaties. Bespaar je tijd. Verkoop je meer en bespaar je minimaal 75% op je personeelskosten. "

Word lid van de Ravonet Community!