Samenwerken op basis van een open netwerkmodel voor de zakelijke markt

Service provider, telecomspeler, system integrator of cloudspeler? Vertrouw ook op onze connectiviteit, als bouwsteen voor de totaalpropositie naar klanten. Met onze telecom-, internet en IT-expertise samen met ons netwerk helpen we je om jouw klanten te ontzorgen.

Ravonet Premium Partnership

Ravonet staat voor innovatie en het ontzorgen van klanten met een transparante oplossing. Daarnaast kiezen klanten steeds vaker voor een zakelijke internet-, telecom en IT-specialist vanwege hun persoonlijke en onafhankelijke benadering. Daarom werkt Ravonet al jaren intensief samen met Premium Partners door het hele land om zakelijke klanten de beste oplossing te bieden in combinatie met de beste service.

Samenwerking met jou als Premium Partner.

Klanten kunnen rechtstreeks bij Ravonet bestellen of via de Ravonet Premium Partners. Wij gaan de concurrentie met onze partners niet aan. Ons doel is een tevreden klant die geholpen wordt met een kwalitatieve hoogwaardige dienst of service waarbij stabiliteit, snelle communicatie en innovatie ten grondslag liggen. Daarom kozen al ruim 350 Premium Partners voor Ravonet. Dankzij de persoonlijke aanpak, ondersteuning in het bedienen van zakelijke klanten en maatwerk kan jij je écht onderscheiden.

Onze visie

De internet- en telecomwereld lijkt steeds meer te draaien om de grote orders met standaardabonnementen. Klanten beseffen steeds meer dat een goede dienst belangrijk om de business goed te laten functioneren. Voor veel klanten is het normaal om van meerdere partijen facturen te ontvangen, terwijl ze geen benul hebben waarvoor betaald wordt.

Het lijkt er daarnaast op dat klanten steeds vaker achteraan moeten sluiten en meer tijd en energie steken in keuzemenu’s en wachtmuziek dan in hun onderneming. Hierdoor raakt naar onze mening de kwaliteit van de service, de echte service, grotendeels verloren.

 

Wij geloven dat het anders kan. Met ruim 20 jaar ervaring bedienen wij klanten niet meer alleen in Nederland en Europa, maar wereldwijd vele kleine bedrijven tot internationale ketens waar Ravonet de transparante rots in de branding is.

Ravonet begrijpt dat klanten goed behandeld moeten worden. Niet omdat ze groot zijn, maar omdat ze klant zijn en hun business erg belangrijk is voor de samenleving. Dat is het hart van Ravonet als innovatieve avonturier. Een hart dat klopt voor persoonlijke aandacht, professionaliteit, innovatie en volledige ontzorging.

Onze aanpak

Wij geloven dat de oplossingen die we bieden maar een middel zijn, en mensen het doel. Wij vragen niet van de klant zich aan te passen of op onderzoek te gaan waar een gewenste dienst te leveren valt. Nee, wij bewegen mee met de wensen van de markt en de klant. Door de innovatieve blik van Ravonet heb je de wens waarschijnlijk al in het pakket afgenomen. Ravonet heeft voor bepaalde branches zelfs een volledig totaalpakket welke per maand up en down te schalen is. De standaard branches waar Ravonet al ruim 20 jaar ervaring heeft zijn o.a. horeca, zorg, kapper, hospitality, retail en detailhandel.

Loopt de klant toch tegen een probleem aan? Vanaf het moment dat de klant ons belt, is het niet langer de klant zijn probleem, maar ons probleem. Wij lossen het gewoon op! Wij geloven niet in wachttijden en keuzemenu’s. De wachttijd bij het Ravonet service team om een Ravonetter te spreken is al jaren minder dan 1 minuut. We schakelen direct en omdat iedereen onder één dak zit, is het probleem nooit meer dan een gang of trap van de oplossing verwijderd.

Ravonet is geen bedrijf als anderen, Ravonet is een oplossing!
We geven u alles wat nodig is om de beste oplossingen te bieden, en meer en zo geeft u ondernemers alle vrijheid om zich te richten op ondernemen.

Onze missie

Wij willen met onze communicatieoplossingen de de franchise keten, ZZP’ers, het MKB, en Grootzakelijk de vrijheid geven om te ondernemen.

Ravonet is een oplossing, dit is dan ook de reden dat onze Ravonet Premium Partners haar klanten rechtstreeks bij Ravonet onderbrengen. Ravonet heeft hier een erg innovatief platform voor ontwikkeld, waar onze Premium Partners met een Ravonet applicatie volledig online de gewenst service of dienst kan aanbieden aan de klant.

Partner worden

Geloof jij hier ook in? Begin dan vandaag nog samen te werken als partner van Ravonet. Vul vrijblijvend het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je. We leren je graag beter kennen en zien graag een samenwerking tegemoet!

Word lid van de Ravonet Community!