Wat is er zo leuk aan werken bij Ravonet?

Wij hebben enkele van onze medewerkers gevraagd waarom zij het zo leuk vinden om bij Ravonet te werken. Zo leer je al enkele toekomstige collega's kennen en kunnen onze klanten ook ons wat beter leren kennen. Onze medewerkers vertellen het je zelf.

Onze medewerkers vertellen het je

Joris

Manager Customer Service


Wat vind je leuk aan Ravonet?

Ongeveer 6 jaar geleden ben ik bij Ravonet gestart als junior ICT consultant. Ik heb het afgelopen jaar Ravonet flink zien groeien. Van het uitrollen van de all-in pakket formule, tot het kennismaken met vele nieuwe collega’s en systemen. Geen enkel dag bij Ravonet was hetzelfde. Iedere dag was weer een nieuwe uitdaging!

Wat vond je een bijzonder moment?

De kans en het vertrouwen die ik kreeg om een volledige Vapiano vestiging zelfstandig uit te mogen rollen.

Wat is je favoriete bezigheid buiten het werk?

Ik vind het fijn om een bios te pakken of samen (met collega’s) ergens wat te eten of te drinken.

Lisa

Senior Account Manager


Wat vind je leuk aan Ravonet?

Deel uitmaken van een sterk internationaal groeiende internet provider. Met veel vrijheid en vanaf het management, veel liefde voor het vak. Alles, echt alles voor een goede werksfeer en klantentevredenheid. Dat is toch een top werkcultuur! Een warme familie, samen!

Wat vond je een bijzonder moment?

Mijn voorgaande werk was recruitment. Vaak kwam ik in aanraking om mensen te plaatsen bij Ravonet. Waarom? Omdat er zoveel werkzoekende geïnteresseerd waren in een job bij het hippe Ravonet. Na veel contacten met de HRM manager, heb ik ook de stap gezet om te solliciteren. Een bijzonder moment om met de eigenaar Ralf te spreken over zijn denkwijze hoe de internetwereld er uit moet zien. Hoe dan ook, ik wilde aan de slag bij Ravonet, punt!

Wat is je favoriete bezigheid buiten het werk?

Ja, er is veel geïnvesteerd in mij als persoon. Ik heb veel kansen gekregen om mij door te ontwikkelen. Inmiddels ben ik ook trainer van de Ravonet Academie.

Bart

Junior Consultant & Webdeveloper


Waar ben je als Ravonet medewerker trots op?

Dat onze klant iedere keer weer tevreden is. De diensten van Ravonet werken gewoon en de lijntjes als klant naar Ravonet zijn heel kort. Daarnaast dat wij binnen Ravonet steeds bezig zijn om nieuwe producten en diensten nog verder door te ontwikkelen. Ik loop dan ook trots iedere dag naar Ravonet Amsterdam.

Wat vond je een bijzonder moment?

Gevraagd worden om Ravonet bij de Horecava te mogen aanbevelen. Een bijzonder moment om samen met de eigenaar Ralf te gaan shoppen voor nieuwe kleding.

Wat vind je leuk aan Ravonet?

Ik vind Ravonet een heel leuk bedrijf, vooral de informele ‘familie’ sfeer spreekt mij aan. Ook de diversiteit aan type mensen vind ik erg leuk. Iedereen kan gewoon zichzelf zijn. Ik vind het fijn dat er om je mening wordt gevraagd, maar belangrijker nog: er wordt naar je mening geluisterd.

6 Redenen om te werken bij Ravonet

Sterke maatschappelijke betrokkenheid

Informele werkcultuur: geen dresscode en hiërarchische cultuur

R-Relax: activiteiten en uitstapjes georganiseerd voor en door Ravonetters

Dichtbij de nieuwste internettechnologie. Innovatie begint bij Ravonet op de werkvloer

Plaatsonafhankelijk werken vanuit de Cloud in Nederland of op ons kantoor in Amsterdam, Barcelona of New Delhi

Spar jouw aanpak, wij smullen van jouw stem als ondernemer binnen een onderneming

Word lid van de Ravonet Community!